Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Δολοφονική επίθεση από τραμπούκους, ρατσιστές δέχτηκε η δημοσιογράφος Διονυσία Λάγιου, στο Περιστέρι | Οι ρατσιστές, νεοναζί, νεοφασίστες δεν έχουν θέση ούτε στα Δυτικά - ούτε πουθενά


Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τη δολοφονική επίθεση εναντίον της συναδέλφου Διονυσίας Λάγιου στο Περιστέρι από ομάδα θρασύδειλων, πρωταγωνιστών σε ρατσιστικές επιθέσεις κατά μεταναστών, οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι. Ομάδα τραμπούκων, γνωστών στις αστυνομικές αρχές, έσυρε βίαια την συνάδελφο σε παρακείμενη οικεία όπου την χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα, αποπειράθηκαν να την πνίξουν, βρίζοντάς την ταυτόχρονα με χυδαίο τρόπο. Ευτυχώς η συνάδελφος και παρά το ότι δεν είχε καμία βοήθεια, κατάφερε τελικώς να ξεφύγει, σώζοντας τη ζωή της από την πρωτοφανή αγριότητα των αρπαγέων της. 
Η Διονυσία Λάγιου είναι γνωστή στην κοινωνία του Περιστερίου για τον προσωπικό της αγώνα κατά των κρουσμάτων ρατσιστικής βίας και τις άθλιες συνθήκες εργασίας στις παράνομες βιοτεχνίες της περιοχής τις οποίες κατ’ επανάληψη έχει καταγγείλει επώνυμα μέσα από τις στήλες της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ». Ζητούμε από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε για το γεγονός, να πράξει τα αυτονόητα ώστε να τερματιστεί η δράση της συγκεκριμένης ομάδας και τα μέλη της να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου