Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Σαββάτο 7 Δεκεμβρίου, 6:30μ.μ. 2ο Μαθηματικό Αντιφασιστικό Φεστιβάλ στο 1ο ΕΠΑΛ Χαϊδαρίου



ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ (ΨΝΑ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΟΠΠΥ

Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων των ΨΝΑ και των γιατρών του ΕΟΠΠΥ για δημόσια και δωρεάν Υγεία. Είμαστε αλληλέγγυοι στην ηρωική απεργία των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ που συνεχίζεται για 11η εβδομάδα.

Η Β ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αιγάλεω, η ένωση Γονέων Αιγάλεω και η Επιτροπή Αγώνα φορέων και κατοίκων Αιγάλεω σας καλούμε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας συμμετέχοντας στην συναυλία μαθητικών συγκροτημάτων προγραμματισμένη στα πλαίσια του μήνα πολιτιστικών εκδηλώσεων Αντιρατσιστικής – Αντιφασιστικής ενημέρωσης που θα γίνει στις  7 Δεκέμβρη  στο αμφιθέατρο του 1ου  ΕΠΑΛ Χαϊδαρίου.

Γιατί οι αγώνες αντίστασης των εργαζομένων και του λαού μας εναντια στα μνημόνια λιτότητας της κυβέρνησης και της τρόϊκας που διαλύουν τις ζωές μας, είναι ταυτόχρονα κι αγώνες για πραγματικά δημοκρατικά δικαιώματα κι ελευθερίες κι απαραίτητη προϋπόθεση για ν’ αποτρέψουμε την άνοδο της φασιστικής απειλής.


Επίσης την συναυλία στηρίζουν και συμμετέχουν με απόφαση της συνέλευσής τους το σωματείο των εργαζόμενων του ΨΝΑ (Δαφνί), καθώς και η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Χαϊδαρίου «Μπλόκ 15». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου